Stim ca pare absurd sa puneti in geanta sau servieta un aparat care cantareste aproximativ 800 de grame, dar numai pentru designul retro americanii au cumparat deja cateva mii de bucati
z z Rotary Phone (Red) este un telefon cu disc, ca acelea pe care le mai au unii dintre bunicii nostri in casa, care poate functiona atat ca telefon fix, cat si ca unul mobil. Aparatul inglobeaza cateva circuite ale producatorului de telefonie mobila Telit si functioneaza in trei frecvente GSM -900MHz/1800MHz/1900MHz, putand fi astfel folosit atat in America de Nord cat si in Europa. Telefonul are un spatiu pentru o cartela SIM, care o data pusa la locul ei va permite efecturea si primirea de apeluri ca si un celular "de rand". Din pacate, Rotary nu permite scrierea sau primirea de mesaje scrise (SMS), dar se remarca printr-o calitate a sunetului mult mai buna decat cea a telefoanelor mobile "de rand".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.