Microsoft Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 57,5 milioane lei, in crestere cu 34,2%, fata de anul 2005, cand compania a raportat afaceri de circa 43 milioane lei, potrivit informatiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Microsoft Romania a crescut si in ceeace priveste numarul de angajati pe care ii are. Daca in momentul in care a fost infiintata filiala, Microsoft avea numai 5 angajati, compania a ajuns acum la 90 de angajati, informeaza NewsIn.

Pentru anul fiscal 2007, Microsoft Romania se asteapat la o crestere economica de 45% dupa cum a declarat in luna iunie, directorul general Silviu Hotaran.

Potrivit directorului general Hotaran, filiala din Romania a Microsoft a inregistrat unul dintre cele mai mari ritmuri de crestere din Europa de Est, si se plaseaza pe locul doi, dupa filiala din Rusia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.