O pagina de internet poate aduce venituri de cateva sute sau chiar mii de euro pe luna, chiar daca nu este in topul celor mai vizitate. Totul e sa ai o idee buna, un public bine definit si... rabdare.

Investitor la Bursa si forumist, Daniel Iancu a decis sa lanseze o pagina proprie in urma cu doi ani. Agf (Adunarea Generala a Forumistilor) este, practic, un forum despre Bursa, de care Iancu se ocupa singur. Pagina ii aduce lunar intre 1.000 si 1.500 de euro din publicitate, de la clienti din domeniu.

La 25 de ani, Marius Dragu a deschis, „din plictiseala”, un „ghid de distractii on-line”: 25H. Pagina care acoperea acum trei ani doar cluburile din Craiova are, in prezent, informatii si fotografii din toata tara. Cu 120.000 de vizitatori unici pe luna, site-ul ii aduce un profit lunar de aproximativ 2.000 de euro, iar banii vin din publicitate si de la taxele pe care le platesc cluburile.

„Trebuie sa nu pleci de la premisa ca scoti bani din site. Daca faci ceea ce stii mai bine si sa nu ii imiti pe altii, in timp vin si banii”, spune Dragu.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.