Pina pe 18 septembrie toti cei peste 200.000 de clienti pentru Internet in banda larga prin ADSL ai Romtelecom vor beneficia de viteze marite, atit pentru download, cit si pentru upload, la acelasi pret, informeaza un comunicat al companiei.

Vitezele de download vor ajunge, astfel, pina la 6 Mbps, in functie de produs, iar preturile promotionale ramin reduse la jumatate, ca si pina acum, cu exceptia ClickNet Business 6 Mbps, unde si pretul de lista scade cu 30 de euro, sustine Romtelecom. Trecerea la viteze mai mari se face automat si gratuit pentru toti clientii. Procesul de migrare a inceput deja si se desfasoara progresiv pentru a evita orice probleme pentru utilizatori, pina in acest moment fiind migrati, deja, 50% dintre clienti.

Cea mai mica viteza pentru Internet prin ADSL de la Romtelecom se dubleaza de la 512 kbps la 1 Mbps, iar tariful acestui abonament ramine de numai 7,5 euro (fara TVA). Pentru ClickNet Business, viteza creste la 6 Mbps, iar pretul scade la 24,5 euro, fara TVA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.