In aceasta vara, iubitorii de fotbal nu vor mai pierde niciun amanunt din meciurile de fotbal de care sunt interesati, oriunda s-ar afla. Aplicatia Mobile Fotbal le ofera informatii complete din Liga 1 (Romania), Seria A (Italia), Primera Divison (Spania), Premier League (Anglia) si Bundesliga I (Germania). Mfun si Bergenbier aduc campionatele de fotbal din tara si strainatate pe telefonul mobil, prin Mobile Fotbal, cea mai noua aplicatie mobila disponibila pe www.mfun.ro.

Printr-o simpla operatie de update, aplicatia aduce pe telefonul mobil al utilizatorului scoruri live din toate campionatele, informatii despre clasamente, meciurile programate in etapele urmatoare si clasamentul golgeterilor.

Optiunea „scoruri live”, ofera pe langa informatii despre scor, si date despre toate evenimentele din timpul meciurilor: cand au fost date golurile si de catre cine, ce jucatori au primit cartonase si cand.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.