IT&C 30 August 2007 01:09

George Reyes, CFO-ul Google din anul 2002, se va retrage din functie pana la sfarsitul anului, dar isi va asista colegii in desemnarea succesorului sau, informeaza Associated Press, citata de ziarele americane.
Plecarea lui Reyes, in varsta de 53 de ani, este neasteptata si nu a fost prezentat niciun motiv pentru renuntarea la o pozitie de top intr-una dintre cele mai mari companii, fapt care ar putea da nastere speculatiilor.

“Stiu ca las compania pe maini bune, cu o echipa remarcabila de specialisti care vor continua sa construiasca pe realizarile extraordinare ale Google”, a spus George Reyes intr-o declaratie. Acesta va parasi postul de CFO cel mai tarziu in luna ianuarie.

Eric Schmidt, presedintele companiei, l-a elogiat pe Reyes spunand ca le va lipsi umorul bun si intelepciunea precauta de care a dat dovada CFO-ul.

Scott Kessler , analist pentru Standard&Poor considera ca nu problemele de ordin financiar stau la baza deciziei lui Reynes, dimpotriva acesta profita de castigurile venite din optiunile de actiuni pentru a se bucura de o viata mai linistita.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.