IT&C 29 August 2007 01:18
Tinerii isi definesc viata si prin tehnologie. Nici cand vor sa se relaxeze nu isi inchid telefonul mobil, o viata fara computer, internet sau… iPod fiind conceputa de acestia ca stresanta.
Tehnologia a ajuns sa intre in definitia unei vieti echilibrate pentru tineri. Potrivit unui studiu MTV/Associated Press, tinerii cu varste cuprinse intre 13 si 24 de ani sunt in general fericiti si optimisti in privinta viitorului. Conform studiului, citat de eMarketer, aproape doua treimi din respondenti au declarat ca internetul, mesageria instant, telefoanele mobile si alte tehnologii ii fac pe oameni mai fericiti. 61% dintre ei sunt de parere ca aceste lucruri ii fac sa se simta mai apropiati de familie. Cercetarea, facuta in randul tinerilor americani, a scos la iveala faptul ca internetul, in proportie de 54%, respectiv computerul, cu 51%, au fost cele mai invocate tehnologii sau surse media fara de care tinerii consumatori declara ca nu pot trai.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.