IT&C 29 August 2007 01:13
Un fost administrator BitTorrent condamnat pentru upload-area de filme este fortat sa renunte la Linux daca doreste sa foloseasca in continuare PC-ul.
Scott McCausland (cunsocut si sub pseudonimul "sk0t"), fost administrator in cadrul EliteTorrents tracker, a fost condamnat la cinci luni de inchisoare dupa ce a marturisit ca a upload-at copii ale "Star Wars Episode III - Revenge of the Sith", inainte ca acesta sa fie lansat in cinematografe. In plus, McCausland a fost condamnat la cinci luni de domiciliu fortat dupa ispasirea pedepsei si monitorizare pentru "conspiratie pentru incalcarea drepturilor de copyright" si "incalcare criminala a drepturilor de copyright".

McCausland, domiciliat in Virginia, si-a ispasit pedeapsa, dar programul de monitorizare pe care autoritatile doresc sa il foloseasca pentru a supraveghea activitatea sa pe Internet functioneaza numai pe Windows


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.