IT&C 25 August 2007 00:26
Sa nu credeti ca in laboratoare sunt cercetatori sensibili doar la ceea ce vad la microscop. Nu. Unii dintre ei au pus pe acelasi plan stiinta si sexul. Si asa s-au nascut accesorii sexuale dintre cele mai trasnite.

Virtualgirlfriends. iBuzz. OhMiBod. Sunt doar cateva accesorii sexuale, care pentru foarte multi par decupate din povestirile despre cum vom face sex in viitor. Poate fi si asa, cu o singura precizare: pentru unii, acest viitor e prezent, iar pentru altii - e foarte aproape. Si aceasta deoarece imaginatia unor cercetatori nu sta pe loc.

In lumea virtuala, in care ajungeti cu ajutorul mobilului, puteti alege dintre virtualgirlsfriends etalate: o domnisoara Arielle cu trup atletic, pe Chloe, visatoarea...

Dar si dintre virtualboyfriends: pe musculosul pompier Rex Jett, actorul-manechin Jacky McGuire, pilotul online sau DJ... Dar chiar si in spatiul virtual, placerile costa. Pentru o taxa lunara aveti acces aproximativ 60 de minute impreuna cu jumatatea virtuala aleasa. Puteti face aceasta expeditie doar daca aveti un mobil 3G si va descurcati in limba engleza. In Europa, aceasta aventura este cunoscuta in Germania sau Belgia, in timp ce Franta e pe lista de asteptare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.