IT&C 20 August 2007 01:50
Daca au un computer conectat la internet acasa, copiii fac cunostinta cu lumea virtuala la o varsta cuprinsa intre trei si sase ani, potrivit unui studiu realizat de Harris Interactive.
Unu din cinci copii a facut cunostinta cu internetul la varsta de trei ani sau chiar mai devreme. Cel putin asa au raspuns parintii in timpul sondajului efectuat de compania de cercetare a pietei Harris Interactive. 41% dintre adulti le permit copiilor sa navigheze pe internet inainte de a implini sapte ani.


Femeile sunt mult mai ingaduitoare decat barbatii atunci cand vine vorba despre accesul copiilor la computer. Una din patru mame le-a facut cunostinta micutilor cu lumea online inainte ca acestia sa implineasca patru ani. Prin comparatie, doar 15% dintre barbati sunt la fel de ingaduitori. Femeile cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani le permit copiilor accesul la internet la varsta de sase ani in proportie de 53%. La studiu au participat 2.264 de cetateni din Statele Unite, cu varsta de minim 18 ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.