IT&C 10 August 2007 01:25
Autoritatea Nationata de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) a alocat un milion de numere noi nationale non-geografice companiei Cosmote Romania pentru furnizarea de servicii de telefonie mobila

ANRCTI a mai alocat resurse de numerotatie si companiilor Direkt Telecom si Telecav, precum si lui Alexandru Mihail Parseghian, persoana fizica autorizata.

Compania Direkt Telecom, care a solicitat pentru prima oara resurse de numerotatie, a primit dreptul de a utiliza 410.000 de numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa la nivel national si 1.000 de numere nationale non-geografice din domeniul 0Z=08, pentru servicii furnizate prin intermediul cartelelor preplatite. De asemenea, compania a primit indicativul individual pentru selectarea transportatorilor 1065.

Telecav a primit dreptul de a utiliza un bloc de 10.000 de numere nationale non-geografice, pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa, din domeniul 0Z=03, la nivel national.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.