IT&C 10 August 2007 00:34
RCS & RDS va fi obligat sa ofere servicii de interconectare cu reteaua sa publica de telefonie fixa in vederea terminarii la puncte fixe a apelurilor, la tarife de maxim 1,15 eurocenti pe minut, fara TVA. Operatorul de telefonie trebuie sa publice pe pagina de Internet, in termen de trei zile, informatii privind punctele sale de acces, precum si tarifele tuturor serviciilor si facilitatilor asociate interconectarii, se arata intr-un comunicat al Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).

Compania va trebui sa incheie contractele de interconectare in maxim doua luni de la primirea cererii, iar clientii urmeaza sa fie conectati la retea in cel mult trei luni. Copii ale cererilor de conectare vor fi remise de companie ANRCTI. De asemenea, orice modificari aparute in legatura cu acestea vor trebui notifcate Autoritatii, in maxim doua zile. Pentru cererile de interconectare transmise operatorului pana la 20 iunie inclusiv, termenul maxim de negociere este 8 august.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.