IT&C 9 August 2007 23:22
Compania de securitate Immunity, specializata in dezvoltarea de instrumente pentru teste de penetrare, a lansat o aplicatie gratuita destinata dezvoltarii de exploit-uri software.
Conform producatorilor, Immunity Debugger injumatateste timpul necesar dezvoltarii de exploit-uri, aplicatia fiind inzestrata cu o interfata sofisticata, limbaj scripting si conectivitate cu instrumente fuzzer si alte programe destinate dezvoltarii de exploit-uri. Testele de tip fuzzer se bazeaza pe transmiterea de date input aleatoare catre o aplicatie, in incercarea de a determina blocarea acesteia sau aparitia unor erori; testele pot fi automatizate si folosite pentru a compara fiabilitatea programelor si a sistemelor de operare.

Programul ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a folosi linia de comanda sau interfata grafica, in functie de sarcinile pe care le au de indeplinit, si poate rula plugin-uri Python oferite de alti producatori.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.