IT&C 8 August 2007 23:23
TimePlay Entertainment a gasit solutia pentru a umple din nou salile cinematografelor si pentru a-i mobiliza pe gamerii infocati din fata monitorului personal: jocurile pe ecranele de cinema.
„Imaginati-va 100 de oameni jucindu-se impreuna pe marile ecrane si care, inainte de inceperea filmului, pot interactiona cu adevarat, distrindu-se cu jocurile interactive“, spun cei de la compania canadiana TimePlay Entertainment, care au lansat platforma interactiva pentru cinema.

Cu opt dolari pentru o jumatate de ora, poti merge in salile special concepute pentru a vedea cele mai recente productii cinematografice, fara sa mai ai parte de momentele moarte din pauzele publicitare. In cele 15-20 de minute dintre proiectii, spectatorii pot juca de la Deal or No Deal, SpongeBob SquarePants si multe alte aplicatii pentru consola wii sau pot participa la concursurile de trivia, la partidele de bingo si la clipurile publicitare interactive. Fiecare loc din sala are un IP unic si fiecare spectator primeste cite un touchpad pe care il poate folosi atit pentru jocurile dintre spectacole, cit si pentru alte optiuni puse la dispozitie de aceasta platforma.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.