IT&C 2 August 2007 01:04
Cu rezolutii de la 8 la 12 megapixeli si preturi de la 299 la 399 de dolari, noile aparate ofera functii avansate si pot fi folosite chiar in loc de MP3 player.

Samsung i85

Compania Samsung a dezvaluit recent patru noi camere digitale care urmeaza sa fie lansate: trei noi „intrari“ in linia sa de produse NV si modelul i85, a treia incercare a companiei de a combina o camera de calitate inalta cu un player media, relateaza publicatia electronica Digital Trends.

Noile modele NV8, NV15 si NV20 vor avea carcase din otel inoxidabil, rezolutii de 8, 10, respectiv 12 megapixeli si interfata Smart Touch de la Samsung, cu butoane sensibile pozitionate in jurul ecranelor LCD de 2,5 inchi: utilizatorii nu trebuie decit sa lase un deget sa alunece pentru a naviga prin setarile si interfata aparatelor. Noile aparate din seria NV vor detine un zoom optic de 3X, sensibilitate pina la ISO 3200, reducere a trepidatiilor, a zgomotului, autoechilibrare a contrastului si tehnologia de detectie a fetei de la Samsung.

Camerele stocheaza imagini pe carduri SD/SDHC si au o memorie interna de 20MB, insa in acelasi timp pot filma la rezolutie VGA la 30 de frame-uri pe secunda.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.