IT&C 1 August 2007 23:46
Cotidianul va prezinta citeva dintre cele mai noi modele de GPS-uri de pe piata autohtona.

Daca aveti de gind sa va petreceti vacanta calatorind prin locuri necunoscute, un sistem de pozitionare globala sau GPS, pe scurt, va poate fi de mare folos. De altfel, sistemul poate fi util tot timpul anului, mai ales daca nu ati invatat deja toate stradutele orasului dumneavoastra care va pot scapa de trafic. Un GPS sofisticat va poate directiona exact catre adresa dorita sau va poate ghida catre mall-ul, banca sau muzeul pe care doriti sa le vizitati.

Aparatele sint create astfel incit sa „vorbeasca“ in mai multe limbi, printre care si romana. Acestea pronunta clar atit directia pe care trebuie sa o urmati, cit si denumirea strazilor pe care treceti. Totodata, GPS-ul va poate ajuta sa ocoliti zonele cu trafic intens sau pe cele aflate in reparatii. De asemenea, un GPS nu mai este de mult un simplu ghid pentru soferi. Este totodata un MP3 player, un movie player sau poate reda imagini. Totodata, sint GPS-uri care va pot citi in timpul mersului cartea preferata, daca este in format audio, bineinteles.

Amcor 3500

Este un device dedicat nu doar navigatiei, ci si petrecerii timpului liber. Functiile de MP3 player, movie player si picture viewer fac din Amcor 3500 un tovaras placut pentru vacanta. Softul iGO preinstalat va asigura cele mai detaliate harti atit pentru Romania, cit si pentru celelalte tari ale Europei. Meniul in limba romana il face usor de configurat. Ecranul TFT LCD are 3,5 inchi, 240 x 320 pixeli, QVGA 16,7M culori, iar memoria este de 32 ROM, 64 MB RAM. Modelul se livreaza cu softul iGO Full Europe preinstalat (toata Europa, inclusiv Romania). Pret: intre 999 si 1.049 de lei, in functie de magazin. Produsul poate fi gasit in Ultra Pro, Diverta, Cora, Auchan si toate magazinele online.

MyGUIDE 3060

Este device-ul de top in clasa sistemelor de navigatie. MyGuide v6.0 permite calatorii fara frontiere in 40 de tari europene, aplicatia oferind rutarea la nivel de strada si numar, prin indicatii vocale in 22 de limbi (printre care si in romana). De asemenea, sint incluse aproximativ 1,8 milioane de puncte de interes (POI): statii de alimentare cu combustibil, bancomate, restaurante, hoteluri etc. Puteti folosi echipamentul si ca MP3/4 player si, mai mult, include si o aplicatie pentru vizualizarea imaginilor. Pret: 1.345,03 lei. Produsul poate fi achizitionat online pe mediadot.ro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.