IT&C 28 Iulie 2007 22:48
iNES Group va administra sistemul de masurare a perfomantelor site-urilor romanesti SATI, care ofera date referitoare la trafic, audienta si profilele socio-demografice ale utilizatorilor site-urilor auditate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT), potrivit unui comunicat al companiei.

"Studiul BRAT de masurare a performantelor site-urilor se adreseaza advertiserilor si proprietarilor de site-uri active pe piata de publicitate online. Piata publicitatii online in Romania este estimata la 8,5 miloane de euro in 2007 si din acest motiv administrarea unui asemenea sistem constituie o sarcina foarte importanta pentru iNES Group", a declarat Lucian Bila, director de vanzari la iNES Group.

Contractul, semnat pentru o durata de doi ani, cu posiblitate de prelungire, prevede ca BRAT sa ofere servicii de colocare a serverelor si conectivitate internet.

Licitatia pentru achizitionarea sistemului de masurare a performantelor site-urilor, SATI, a fost castigata de compania germana Spring GmbH.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.