IT&C 25 Iulie 2007 00:53
Operatorul de telefonie mobila introduce eurotariful unic de 0,49 euro fara TVA pentru tarile din spatiul Uniunii Europene.
Incepand cu 25 august 2007, cu cinci zile mai devreme decat data-limita stabilita de UE, Orange Romania va lansa noile eurotarife pentru roaming. Prima „mutare” in acest sens a facut-o Vodafone, care a anuntat inca de pe 2 iulie ca va trece la noile tarife incepand cu 29 august.

Astfel, pentru apelurile catre orice tara din cadrul Uniunii Europene, tariful va fi de 0,49 euro pe minut, fara TVA, atat pentru apelurile locale, cat si pentru cele catre Romania. Toti clientii Orange, posesori de abonamente sau de cartele PrePay (preplatite), pot solicita noile tarife incepand cu 25 iulie, prin serviciile Self Care, Alege, Web Care sau prin Serviciul Clienti, urmand sa beneficieze de ele numai dupa 25 august 2007.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.