IT&C 16 Iulie 2007 01:08
Zapp impreuna cu Fujitsu Siemens Computers anunta un parteneriat de vara deosebit de atractiv, care vizeaza serviciile de date Zapp Online Express si care ofera cumparatorilor de laptopuri Fujitsu Siemens Computers conexiune nelimitata la internet de mare viteza pentru doar 29$/luna si un modem gratuit.
Asocierea dintre un furnizor de servicii mobile si un furnizor de solutii si servicii IT constituie o premiera pe piata IT&C din Romania si aduce cumparatorilor de laptopuri marca Fujitsu Siemens Computers avantaje extraordinare, oferindu-le conexiune broadband nelimitata si modemuri la preturi promotionale. In plus, cumparatorii vor primi gratuit si o camera web marca Fujitsu Siemens Computers.

Promotia se desfasoara in perioada 15 iulie - 15 septembrie 2007 si include orice model de laptop Fujitsu Siemens Computers aflat in oferta distribuitorilor autorizati sau in magazinele specializate de produse IT&C. Special pentru aceasta promotie, Fujitsu Siemens Computers recomanda laptop-urile din gama Amilo Pro, datorita performantelor ridicate si a functionalitatiilor special concepute pentru a raspunde nevoilor de business ale companiilor mici si mijlocii, prin conexiuni mobile de mare viteza, calitate de varf, fiabilitate si design la preturi deosebit de atractive.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.