Google, tehnologiile WI-Fi, broadband si BlackBerry sunt cateva din instrumentele importante care au avut un impact deosebit in dezvoltarea comertului electronic in ultimii zece ani, potrivit unui studiu realizat de Asociatia de Software si Industria Informatiei (SIIA).

In lista elementelor importante care au adus un aport deosebit in dezvoltarea comertului electronic se mai regasesc Amazon, tehnologia Broadband sau YouTube, limbajul HTML, Google AdWords, potrivit studiului citat de NewsIn.

Primele trei pozitii au fost ocupate de Google, Broadband si eBay, urmate fiind de Amazon, Google, AdWords, HTML, Wi-Fi, YouTube, ITunes, BlackBerry.

"Comertul electronic a reprezentat un motor important pentru cresterea economiei la nivel mondial si a dat posibilitatea de a se raspandi o multitudine de servicii si produse inovatoare", a declarat presedintele SIIA, Ken Wash.

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.