IT&C 13 Iulie 2007 00:58
Google lanseaza luni un joc online gratuit care foloseste instrumente precum motorul de cautare, hartile Google si YouTube, joc ce va promova filmul "Bourne Ultimatum", a carui premiera va avea loc in august, in parteneriat cu Universal Pictures, informeaza Reuters, citat de NewsIn.

Studiourile Universal precizeaza ca Google nu a primit sau platit bani pentru acest lucru. Filmul "Bourne Ultimatum" al treilea film din seria "Bourne" contine o scena care implica motorul de cautare Google. Potrivit directorilor studioului, ideea a pornit de la o scena din film in care personajele cautau informatii pe internet.

Potrivit Reuters, acesta este al doilea joc pe internet realizat de Google, primul fiind legat de filmul "Codul lui Da Vinci", produs de studiourile Sony Pictures.

Click here to find out more!
Subiectul jocului este inspirat de cele trei filme din seria "Bourne", cu Matt Damon in rolul principal. Jucatorii vor fi un fost angajat al CIA, al carui scop este de a-l cauta pe agentul fugar Jason Bourne.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.