IT&C 10 Iulie 2007 02:06
Sectorul public, o “frana in dezvoltarea pietei si a companiilor IT din Romania”, aceasta fiind concluzia la care a ajuns o importanta firma de consultanta.
Firma de consultanta Pierre Audoin Consultants a revizuit in sens negativ estimarile cu privire la cheltuielile pentru software si servicii informatice ale sectorului public din Romania in acest an, de la 110 milioane de euro la 75 de milioane de euro. Totalul cheltuielilor IT (hardware, software si servicii informatice) va depasi 500 de milioane de euro in 2007 in administratia publica locala si centrala.

Urmare a instabilitatii politice si a lipsei puterii de decizie la nivel guvernamental, sectorul public trece de la pozitia de locomotiva a cresterii pietei IT la aceea de frana in dezvoltarea industriei de soft si servicii informatice din Romania, sunt de parere analistii PAC.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.