IT&C 6 Iulie 2007 00:40
Compania Google a inregistrat o infrangere judiciara in Germania dupa ce un tribunal din Hamburg a stabilit ca marca Gmail, care denumeste serviciile de posta electronica ale Google, apartine intreprinzatorului german Daniel Giersch
Judecatorii au stabilit ca Daniel Giersch a inregistrat, in Germania, marca Gmail cu patru ani inaintea companiei Google, ceea ce ii da dreptul de folosire a marcii. "Tribunalul a respins miercuri recursul grupului american, care insa are posibilitatea de a face apel la Curtea federala germana", a declarat avocatul intreprinzatorului german, Sebastian Eble. "Este o victorie foarte importanta, chiar daca e foarte probabil ca Google sa mearga la Curtea federala", a mai spus avocatul.

Procesul dintre Google si Daniel Giersch dureaza de peste trei ani. Giersch doreste ca Google sa inceteze sa foloseasca marca Gmail in Germania si respinge acuzatiile potrivit carora ar dori sa vanda cat mai scump drepturile sale asupra marcii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.