IT&C 6 Iulie 2007 17:27
TF1, primul post de televiziune din Europa, a actionat in judecata YouTube si Dailymotion, cele mai importante site-uri de vizionare de clipuri video online, anunta publicatia franceza Le Figaro.

YouTube se confrunta cu noi acuzatii Lider pe piata televiziunii gratuite in Franta si in Europa, postul de televiziune TF1 a actionat in judecata site-urile de vizionare si schimb de clipuri video online, Youtube si Dailymotion, acuzandu-le ca au utilizat in cunostinta de cauza imagini, emisiuni si seriale tv fara a detine drepturile de autor.

Acuzatiile pentru YouTube devin tot mai numeroase. Filiala Google a fost deja data in judecata de CBS si NBS, de grupul de televiziune si cinema Viacom sub acuzatia de piratare, de Liga de Fotbal Profesional (LPF) si Federatia Franceza de Tenis (FFT).

YouTube a propus posturilor de televiziune in schimbul drepturilor de autor si a unui procent din castigurile publicitare, sa difuzeze pe site propriile emisiuni, utilizand culorile proprii. Aceasta solutie a fost acceptata de ligile americane de baschet si hochei, NBA si NHL, iar recent si de grupul France Televisions.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.