IT&C 4 Iulie 2007 23:41
Daca vreti sa calatoriti mult in vara aceasta sau daca vreti sa va relaxati pe plaja ascultind muzica preferata, un MP3 player este un gadget indispensabil.
Stocheaza, organizeaza si reda fisiere audio, se foloseste cu casti, dar permite si conectarea lor in masini. Unele permit si receptarea undelor radio sau au incorporate microfoane pentru inregistrarea de voce. Aceasta este in mare definitia unui MP3 player sau a unui DAP (digital audio player), cum i se mai spune. Sau cel putin asta se intelegea prin MP3 player prin 1997, cind acest aparat a fost inventat de sud-coreenii de la SaeHan. Intre timp insa, MP3 playerul a dobindit mult mai multe functionalitati. Cele mai noi modele ofera utilizatorilor posibilitatea de a asculta muzica, de a vedea imagini, filme sau chiar de a se uita la televizor. Mai mult, MP3 playerele pot fi utilizate ca memory stick-uri, unele modele dispunind de pina la 8 GB sau chiar mai mult.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.