IT&C 4 Iulie 2007 14:15
BitDefender a lansat trei noi produse antivirus, pentru companiile mici si mijlocii: BitDefender Security for Mail Servers Bit (pentru Windows si Linux), Defender Security for Exchange si BitDefender Security for Samba, se arata intr-un comunicat al companiei Softwin.

Primele doua solutii integreaza toate facilitatile de protectie informatica necesare la ora actuala: antivirus, antispyware, antispam, antipishing si motoare de filtrare a continutului si a atasamentelor. De asemenea, includ un filtru de imagini spam, care invata sa detecteze spam-ul pe baza caracteristicilor comune ale acestui tip de imagini, din punct de vedere al cantitatii si proportiilor culorilor pe care le contin, informeaza NewsIn.

Laboratoarele BitDefender au creat NeuNet, un nou filtru antispam destinat serverelor de mail. Produsul are la baza o tehnologie inteligenta, care poate depista noile mesaje spam pe baza unor tipare obtinute prin examinarea prealabila, in laborator, a unor mesaje de acest fel.

In plus, o serie de module noi ofera posibilitatea unei filtrari mai flexibile a fluxului de mesaje pe mail. Astfel, administratorul poate stabili politici de securitate pentru utilizatorii individuali si pentru grupuri, precum si accesul la rapoarte si statistici.

BitDefender Security for Samba ofera protectie antivirus si antispyware pentru serverele de fisiere Samba, scaneaza automat fiecare document partajat si elimina amenintarile informatice, pastrand reteaua curata.

Toate cele trei noi produse pentru serverele de mail beneficiaza de B-Have, care analizeaza comportamentului aplicatiilor cu potential periculos in interiorul unui sistem virtual, astfel incat orice amenintare noua este depistata instant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.