IT&C 2 Iulie 2007 01:02
Nokia lanseaza pe piata din Europa, XpressPrint, un serviciu integrat de imprimare imagini de inalta calitate direct de pe celular prin retelele mobile sau WLAN, informeaza un comunicat al companiei. "Va amintiti ce complicat era inainte, cand trebuia sa va deplasati pana la un studio ca sa developati un film?", ne intreaba Mikko Pilkama, director Nokia pe segmentul multimedia. "Acum puteti comanda imprimarea fotografiilor direct de pe dispozitivul dvs. Nokia Nseries - fotografii pe care le veti primi acasa, fara niciun efort in plus!". Utilizatorii de computere multimedia Nokia Nseries trebuie sa dispuna de dispozitive compatibile din aceeasi gama pentru a surprinde imagini, edita si comanda imprimarea lor.

De asemenea, cei care folosesc serviciul Nokia XpressPrint pot cere printarea fotografiilor preferate pe diferite materiale: pe autocolante sau pe obiecte specifice pentru cadouri, precum tricouri, puzzle-uri s.a. Acestea vor fi trimise apoi direct prietenilor sau familiei. Procedura noului seviciului promovat este simpla, iar imprimarea este accesibila din meniul Galerie (Gallery) al dispozitivului mobil. Pentru a comanda fotografiile trebuie doar sa selectam imaginile pe care le dorim sa le transferam pe hartie, sa inseram adresa si celelalte informatii necesare si sa selectam optiunea "Comanda". Apoi informatia este procesata de catre CeWe Color, iar fotografiile sunt livrate la adresa aleasa. Plata se poate efectua prin card de credit si nu numai. Pentru a-i familiariza pe utilizatorii cu XpressPrint, compania le-a pus la dispozitie gratuit imprimarea primelor 10 fotografii.

Nokia este lider in domeniul mobilitatii, ce a stimulat tansformarea si cresterea industriei de comunicatii si a celei de Internet, devenite acum convergente. Compania produce o gama variata de telefoane mobile, ce ofera oamenilor acces la experiente mobile diverse: muzica, servicii de navigatie, vizualizare de continut video, vizionare TV, utilizare de jocuri si imagini, precum si posibilitatea de a lucra in afara biroului.
De asemenea, Nokia mai pune la dispozitie echipamente, solutii si servicii pentru retelele de comunicatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.