IT&C 26 Iunie 2007 00:55
Compania Philips se lanseaza in lumea modei. Mai precis, grupul industrial va lansa in colaborare cu compania Swarovski o colectie de bijuterii tehnologice. Numita ''Active Crystals“, aceasta cuprinde o linie exclusiva in care accesoriile tehnologice precum castile sau memoriile portabile sunt transformate in adevarate bijuterii. Sinonima cu libertatea de miscare, cu energia, cu designul, moda viitorului si tehnologia de ultima generatie, colectia ''Active Crystals“ este rezultatul unei colaborari intre marcile Philips si Swarovski, capabila sa ofere clientilor produse extrem de rafinate. Colaborarea intre cele doua companii confirma faptul ca designul si tehnologia sunt compatibile si reprezinta una dintre principalele tendinte din moda viitorului.

Philips, care este lider pe piata tehnologiei, fiind specializata in producerea de televizoare si aparate video, audio, periferice si accesorii, este partenerul ideal pentru firma Swarovski, care s-a facut cunoscuta la nivel international prin splendidele bijuterii si obiecte decorative pe care le realizeaza. Colectia "Active Crystals“ imbina perfect frumusetea tipica a creatiilor Swarovski si experienta tehnologica a companiei Philips.

"Produsele Philips reprezinta pentru consumator sinteza dintre stil si design pe piata electronica. Marca este intr-o continua crestere, mai ales in domeniul audio. Castile produse de Philips sunt printre cele mai bune din lume“, a declarat Daniel Cohen, membru al Swarovski Executive Board.

Pe de alta parte, Swarovski s-a afirmat in domeniul bijuteriilor si este in masura sa ofere produselor Philips credibilitate, stil si oportunitatea de a crea obiecte unice, capabile sa deschida usile unei piete inca necunoscute.

Colectia cuprinde patru tipuri de casti (Space, Icon, Mirage si Amazone), perfecte pentru ascultarea muzicii in orice loc. Pentru doamnele care nu vor sa piarda din vedere niciun moment documentele personale, stick-urile de memorie USB Heart Ware si Heart Beat devin adevarate pandantive la moda. Alte modele de stick-uri USB sunt cele in forma de lacat - Lock In si Lock Out - care cu siguranta vor atrage atentia celor din jurul dumneavoastra, ce se vor gandi ca v-ati cumparat o bijuterie de lux si nicidecum un accesoriu pentru calculator. Bijuteriile vor fi scoase la vanzare incepand cu 1 august si vor fi disponibile in magazinele Swarovski. Pretul acestora va fi cuprins intre 69 si 150 de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.