Orange Romania a lansat serviciile 3,5G (cunoscute si ca 3G+ sau HSDPA), disponibile de luni pentru clientii din zece orase, marind viteza de transfer de date la 3,6 Mbps, iar pana la sfarsitul anului le va extinde in toate orasele resedinta de judet

Orange Romania vine pe piata cu mai multe tipuri de abonamente pentru serviciile 3G+ Serviciul se adreseaza in principal utilizatorilor care acceseaza internetul prin carduri de date pentru laptopuri si prin modemuri USB pentru computere desktop. Abonatii actuali ai serviciului 3G pot opta pentru trecerea la 3G+, la acelasi pret al abonamentului ca mai inainte, caz in care Orange Romania va schimba gratuit in primele doua luni cardurile de date si modemurile USB 3G/EDGE pentru clientii din cele zece orase. Clientii Orange pot de asemenea opta sa foloseasca in continuare tehnologia 3G, beneficiind de tarife mai mici.

Serviciul 3G+ va fi disponibil in Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Craiova, Iasi, Oradea, Galati, Ploiesti, precum si in principalele statiuni montane, potrivit companiei. De asemenea, serviciile 3G+ vor fi disponibile si in roaming in 25 de tari europene.

Pana la sfarsitul anului, operatorul va extinde aria de acoperire a noului serviciu in toate resedintele de judet si in principalele statiuni montane.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.