Unik, serviciul de telefonie hibrida fix – mobil al operatorului Orange castiga teren pe piata franceza.

Serviciul de telefonie hibrida castiga teren pe piata franceza Posibilitatea de a folosi un singur terminal, ca un mobil clasic sau ca un telefon fix cu ajutorul caruia sa asiguri transmisiuni de voce si video prin intermediul retelelor de calcultoare, trezeste interesul unui numar din ce in ce mai mare de francezi.

Orange a reusit sa vanda in mai putin de un an 257 000 de telefoane hibride Unik. Principiul folosit de telefoanele Unik este unul simplu: permite oricarui client, posesor al unui astfel de telefon, sa efectueze convorbiri si transmisiuni video de orice natura si indiferent de destinatie, de la domiciliu prin intermediul retelelor de calculatoare (VoIP), si sa foloseasca acelasi telefon in exterior ca un mobil clasic, prin intemediul retelei GSM.

Avantajul utilizarii unui telefon hibrid Unik, permite oricarui posesor sa isi pastreze acelasi telefon oriunde s-ar afla, sa aiba acces tot timpul la agenda si mesajele sale, si in plus convorbirile efectuate de la domiliciu sunt ilimitate datorita utilizarii serviciului VoIP.

Click here to find out more!
Pentru a beneficia de acest nou serviciu, trebuie sa fii client Orange cu dublu titlu: o data pentru serviciul de telefonie mobila si a doua oara pentru accesul la Internet. Orange foleseste serviciul Livebox, ce permite accesul simultan la Internet, telefonie si televiziune.

Unik, este un produs strategic, care are ca scop fidelizarea clientilor Orange, abonatii isi pastreaza astfel acelasi telefon si acelasi numar, atat pentru convorbirile de telefonie fixa cat si pentru cele de telefonie mobila.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.