Adobe Systems a anuntat un castig de aproape 114 milioane de euro pe al doilea trimestru, in linie cu asteptarile analistilor.

Adobe Systems mizeaza pe cresteri puternice Adobe Systems a anuntat un beneficiu de aproape 114 milioane de euro pe al doilea trimestru, in linie cu asteptarile analistilor.

Castigul net trimestrial este in crestere cu 24% , a anuntat Adobe Systems, dupa inchiderea Bursei de la New York. Aceasta crestere a fost posibila datorita modernizarii celor doua programe de software Creative Suite si Acrobat.

Rezultatul net obtinut de Adobe Systems pe primul trimestru a fost de aproximativ 114 milioane, cu 18 eurocenti pe actiune, fata de 92 de milioane de euro, cu 14 eurocenti pe actiune, in aceeasi perioada a anului 2006. Astfel, beneficiul pe fiecare actiune a avut o crestere de pana la douazeci si sapte eurocenti. Cifra de afaceri pe 2007 a inregistrat o crestere de 17% si a ajuns la valoarea de 556 de milioane de euro.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.