Transferul de bani in strainatate pentru familie si prieteni va deveni intr-o zi la fel de simplu ca si trimiterea unui mesaj text pe telefonul mobil.

Un nou serviciu revolutionar: transferul de bani prin SMS Anam, o companie cu sediul in Dublin si specializata in crearea de mesaje scrise, a anuntat ca va incepe sa ofere un serviciu care promite sa revolutioneze transferul de bani pe plan global.

Serviciul permite utilizatorilor sa aleaga un nume din lista de adrese de pe telefonul mobil propriu, sa tasteze "cash" urmat de valoarea sumei pe care doresc sa o trimita, iar prin simpla apasare a butonului "send" suma sa fie transferata in contul destinatarului. Un sistem automat va apela emitatorul pentru a confirma suma primta, in timp ce un mesaj text informeaza destinatarul ca banii vor fi virati cat de repede posibil in cont.

Desi acest serviciu se dovedeste util tuturor care nu dispun la un moment dat in posesia lor de bani cash, de exemplu atunci cand trebuie sa plateasca nota la un rstaurant, oficialii Anam sustin ca publicul tinta real este reprezentat de fortele de munca emigrante care doresc sa trimita bani acasa familiei.

Click here to find out more!
Conform unui studiu din 2001, World Bank a estimat sume de peste 72,3 miliarde de dolari (54,31 miliarde de euro) trimise de emigranti familiilor din tarile natale, o piata cu un potential substantial.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.