Este timpul ca peste doua miliarde de fotografii stocate pe Yahoo! Photos sa-si gaseasca o alta casa, deoarece celebra companie de internet va inchide acest serviciu pe 20 septembrie.

Aceasta decizie nu este nicidecum socanta, tinand cont de achizitia site-ului de fotografii Flickr, pe care a facut-o Yahoo!. Dar ce e de facut cu pozele salvate pe site-ul care se inchide? Compania Yahoo a lansat instrumente cu care membrii isi poti muta imaginile pe Flickr sau pe alte patru site-uri: Shutterfly, Snapfish, Kodak Gallery si Photobucket.

Daca nu ai copii ale fotografiilor in calculator, le poti descarca pe rand, deoarece Yahoo! nu are optiunea de a le salva pe toate odata.

Puteti alege unul dintre cele cinci site-uri in functie de nevoi. Shutterfly, Snapfish si Kodak Gallery sunt dedicate in special imprimarii fotografiilor, fiind mai familiare pentru utilizatorii Yahoo! Photos, in timp ce Photobucket este folosit mai mult pentru gazduirea imaginilor de pe bloguri sau de pe siteuri ca Facebox ori MySpace. Flickr este o retea sociala care se bazeaza pe photo sharing.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.