Serviciile de e-mail oferite de gigantii IT, Yahoo!, Microsoft sau Google devin din ce in ce mai complexe si mai rapide.

POSTA - Yahoo!, Google si Microsoft sunt cei mai populari furnizori de servicii de posta electronica din lume. S-au dus zilele cand trebuia sa astepti, de fiecare data, sa se incarce pagina cand verificai cate un mesaj. Acum serviciile de e-mail ofera posibilitatea previzualizari mesajelor sau folosirea scurtaturilor de pe tastatura pentru comenzile esentiale.

Daca vrei sa-ti faci un cont de e-mail sau sa il schimbi pe cel vechi, trebuie mai intai sa stii ce vrei de la contul tau. De exemplu, daca vrei, pe langa casuta postala, mesagerie instantanee atunci Yahoo! Mail sau Gmail este alegerea potrivita. Windows Live Hotmail de la Microsoft are, la randul sau, o serie de caracteristici care te pot surprinde.

In timp ce Gmail si Yahoo! Mail beta raman in stadiul de testare, Microsoft a lansat varianta finala a Windows Live Hotmail. Cu un spatiu de stocare de 2GB, un design cu totul nou si functii asemanatoare programului Outlook, Windows Live Hotmail reprezinta alegerea multor internauti. Yahoo! Mail ofera spatiu nelimitat de stocare, este sigur si are un filtru spam destul de bun, care tine afara mesajele nedorite. Una dintre criticile aduse la adresa lui Yahoo! Mail este lipsa unui editor de text mai puternic. Gmail, serviciul de e-mail al companiei Google, este primul dintre cele trei care a oferit spatiu de stocare de 1 GB, spatiu care acum s-a marit la aproximativ 2,8 GB. Contul de Gmail are o interfata diferita de cea a rivalilor sai, mesajele fiind organizate in etichete si nu in fisiere.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.