Oficialii Sony se arata optimisti in privinta vanzarilor de DVD-uri Blu-ray inalta definitie, anticipand un numar de 600.000 de comenzi pana la finele acestui an, informeaza Bloomberg.

Sony castiga teren in razboiul DVD-urilor Conducerea Sony atribuie cererea in crestere filmelor care vor fi lansate in format Blu-ray DVD, exceptand tehnologia HD DVD dezvoltata de Toshiba.

In schimb, oficialii Toshiba au estimat o scadere a vanzarilor de HD DVD-uri pe piata americana, de la 1,8 milioane la 1 milion unitati.

Batalia pentru noua generatie de DVD-uri se aseamana cu rivalitatea dintre VHS si Betamax. In timp ce Sony isi echipeaza toate consolele de jocuri Playstation 3 cu unitati Blu-ray, Toshiba intentioneaza sa introduca unitati HD DVD in propria marca de laptop-uri. Mai mult, Blu-ray eate promovat in America si de catre Panasonic.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.