Targul de tehnologie de la Taipei, Computex, aflat anul acesta la cea de-a 27-a editie, se doreste a fi al doilea din lume ca marime si ar trebui sa intareasca pozitia de lider pe piata furnizorilor IT a Taiwanului.
Organizatorii au asteptat anul acesta 30.000 de vizitatori de peste ocean si 100.000 locali, iar expozantii au pregatit si ei cateva surprize.

Noutati. Participantii au asistat la prezentarea unor gadgeturi rezistente la apa. Crete Systems are si notebook si PDA pentru care utilizatorul nu trebuie sa isi mai faca griji daca ploua afara. Acer a venit la editia de anul acesta cu un produs din linia Ferrari, un PDA negru, cu garnitura rosie, foarte asemanator cu PDA-ul c500. PDA-ul lansat la Computex este dotat cu sistem de operare Windows si are software pentru navigare ALK CoPilot, versiunea 6.0, slot pentru card SD, Bluetooth si Wi-Fi. Tehnologia WiMax a fost vedeta targului, iar cei de la Gemetek Technology i-au asigurat pe participanti ca vor beneficia de transfer de date cu viteze mari, de pana la 7 MB pe secunda, dar la preturi reduse.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.