Producatorul de software Salesforce.com a anuntat ca a incheiat acordul cu gigantul Google pentru crearea unui serviciu online de afaceri, cu aplicatii in vanzari si marketing, relateaza The Washington Post.

Google a incheiat parteneriatul cu Salesforce.com Noul serviciu combina aplicatiile produsului Salesforce Group Edition cu cele ale sistemului de publicitate online Google AdWords. In urma incheierii acordului, Salesforce va redirectiona elemente ale platformei Google AdWords spre proprii clienti, preluand rolul de canal oficial de distributie.

Cele doua companii sustin ca noul serviciu online va permite oricarei companii sa isi lanseze o noua afacere prin crearea unei prezente online in domeniile marketing si vanzari.

Salesforce.com ofera companiilor acces la o aplicatie online de management al bazei de date cu clienti existenti si potentiali. Compania ofera servicii unui numar de 29.800 de firme si are aproximativ 646.000 de utilizatori abonati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.