EMI Group este de astazi cea mai mare companie de inregistrari cu care YouTube incheie un contract de colaborare, relateaza BBC.

YouTube semneaza un acord de colaborare cu EMI "Cu incheierea acestui contract, toate cele patru mari companii de inregistrari cunoscute la nivel mondial sunt acum oficial partenere cu YouTube", a declarat Chad Hurley, director executiv si co-fondator al YouTube, intr-un comunicat de presa aparut joi.

EMI Music, divizie a EMI Group, va pune la dispozitia utilizatorilor YouTube videoclipurile si inregistrarile aflate sub licenta EMI. EMI promoveaza artisti ca David Bowie, Coldplay sau Rolling Stones.

Compania YouTube a fost acuzata de nenumarate ori in legatura cu piratarea continutului afisat pe site. Cea mai mare amenintare vine din partea gigantului Viacom Media, care a dat in judecata YouTube pentru un miliard de dolari (744 de milioane de euro). Grupul american, detinator al MTV si Nickelodeon, pretinde ca site-ul foloseste ilegal continutul show-urilor difuzate de ei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.