In videoclipul existent pe pagina de internet a companiei, o mana indoaie afisajul gros de numai 0,3 mm, in timp ce pe acesta se succedau imagini.

28 Mai 2Corporatia nipona Sony a creat un nou tip de ecran ultrasubtire, care are avantajul ca este si flexibil, putand fi indoit fara sa distorsioneze imaginile color pe care re avantajul ca este si flexibil, putand fi indoit fara sa distorsioneze imaginile color pe care le reda.

Afisajul combina tehnologia TFT, utilizata in fabricarea ecranelor flexibile, cu un alt tip de tehnologie, numita organoelectroluminescenta (OLED) intalnita la mai multe echipamente portabile, precum celularele.

Sony nu s-a decis inca asupra unui plan de comercializare a revolutionarului display. "Pe viitor, ar putea fi infasurat ca abajur de lampa, ca bratara sau chiar purtat ca haina", a declarat Chisato Kitsukawa, purtator de cuvant al Sony


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.