Gigantul retail TJX Companies a anuntat cu o saptamana in urma costuri de 12 milioane de dolari in ultimul trimestru, determinate de furtul a 45,6 milioane de carti de credit si debit. Cheltuielile totale pana in acest moment s-au ridicat la 17 milioane de dolari.
Cheltuielile au fost necesare pentru investigarea incidentului, imbunatatirea masurilor de securitate in cadrul retelelor companiei, comunicarea cu clientii si cheltuieli juridice, se precizeaza intr-un comunicat al TJX. Cheltuielile au fost efectuate in primul trimestru al anului fiscal 2008, care s-a incheiat la 28 aprilie. Compania se asteapta la pierderi similare in cel de-al doilea trimestru.

"Dincolo de aceste costuri, TJX nu detine suficiente informatii pentru a estima pierderile pe care le-ar putea suferi ca urmare a acestei intruziuni, inclusiv cele provocate de solicitarile companiilor de carduri si ale bancilor, diverse proceduri legale care sunt in derulare sau ar putea aparea ulterior, cheltuielile si taxele asociate si alte costuri si cheltuieli", au declarat reprezentantii companiei.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.