Zango a actionat in instanta PC Tools, producatorul Spyware Doctor, in urma unei dispute privind modul in care programul antispyware al acestora clasifica si indeparteaza tehnologia Zango.

Reprezentantii Zango si PC Tools au confirmat deschiderea unui proces de catre Zango impotriva producatorului de antispyware. "Consideram ca actiunile derulate constituie o tentativa a Zango de a influenta procesul nostru de reclasificare", au declarat reprezentantii PC Tools. "Am informat Zango cu privire la o reclasificare iminenta, si credem ca au ales sa initieze aceste proceduri legale pentru a atrage atentia prin mediatizarea rezultatelor evaluarilor noastre."

Programul Spyware Doctor Starter Edition, care este livrat impreuna cu Google Pack , clasifica Zango ca avand un nivel ridicat de amenintare.

Conform unui material publicat pe blog-ul Spamnotes.com , Zango solicita despagubiri de cel putin 35 milioane de $, motivand ca Spyware Doctor indeparteaza aplicatiile Zango fara sa avertizeze utilizatorii. Procesul a fost deschis la data de 15 mai la King County Superior Court din Seattle.

Denumita anterior 180solutions, compania Zango incearca sa isi refaca reputatia destul de serios afectata dupa ce in noiembrie a achitat 3 milioane de dolari pentru a determina Comisia Federala de Comert SUA sa retraga acuzatiile privind instalarea frauduloasa de software pe PC-urile utilizatorilor.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.