Jocurile video sunt motorul vanzarilor de console, aceasta realitate sustinand cursa innoirilor in randul principalilor competitori de pe aceasta piata. Jocurile au capacitatea sa intareasca legaturile dintre copii si parinti.
Jocurile video incep sa devina, dintr-o modalitate de ocupare a timpului liber pentru copii, o optiune pentru intreaga familie. Aproape o treime din parinti se joaca saptamanal in acest fel alaturi de cei mici. Concluzia apartine unui sondaj realizat de Asociatia Software-ului de Entertainment. 54% dintre mamicile "jucatoare" declara ca vor continua sa se joace si dupa ce vor creste copiii si se vor muta, la fel sustinand si 52% dintre tati. Cele mai apreciate categorii de jocuri in familie sunt puzzlerile, jocurile de conducere si cele cu teme sportive. Cel mai invocat motiv al implicarii parintilor in aceasta activitate (30% din raspunsuri) este cel al petrecerii timpului alaturi de copiii lor, facand ceva placut pentru toata lumea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.