Vodafone lanseaza numerele fixe pentru companii la 0,03 dolari/minut Vodafone Romania lanseaza numerotatia fixa proprie pentru serviciile de voce oferite clientilor de afaceri, in cadrul solutiilor integrate de comunicatii. Noua numerotatie fixa Vodafone va fi folosita de aproximativ 6.000 de mari companii care utilizeaza aceste solutii.
Numerele fixe Vodafone vor avea prefixul "0372", urmat de alte 6 cifre, si vor fi accesibile din principalele retele nationale, fixe si mobile: Romtelecom, Orange, Cosmote, Telemobil, RCS & RDS, UPC Romania.

"Prin completarea ofertei de servicii integrate de comunicatii cu propriile numere fixe, am dorit sa ne consolidam pozitia de furnizor de servicii complete de comunicatii, intr-o singura retea performanta de comunicatii", a spus Liliana Solomon, Presedinte si Chief Executive Officer, Vodafone Romania. "Rezultatele noastre arata ca ponderea veniturilor realizate pe segmentul clientilor de afaceri a inregistrat o dinamica superioara in ultimii ani", a adaugat aceasta.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.