Pentru cei care vor sa faca economie la firma, Procer Computer expune la CERF solutia care iti conecteaza 30 de utilizatori (fiecare are monitor, tastatura si mouse) la un singur computer. Adica poti avea un singur server la care sa conectezi toti angajatii companiei, fara sa mai ai nevoie de alte computere. Solutia e simplu de instalat, iar costul pentru 4 utilizatori este de 220 de dolari plus TVA.

Axel Soft, distribuitorul Nod 32 in Romania promite ca in curand vom putea incerca varianta cu firewall inclus al antivirusului, iar peste doua luni va include si un modul antispam. Iris, importatorul Apple, a anuntat semnarea unui contract regional de distributie exclusiva cu InFocus, compania americana producatoare de echipamente de proiectie video.

E-COMMERCE

Ultrapro Computers si-a lansat magazinul online, UPSHOP. Toate produsele de pe site sunt in stocul Ultra PRO, termenul de livrare fiind de maximum 48 de ore pentru orice destinatie din tara si maximum 24 de ore pentru Bucuresti.

La standurile Dolce si ClickNet vizitatorii au avut ocazii bune sa plece acasa cu premii. 10 iPoduri s-au dat celor care au raspuns corect unor intrebari legate de Dolce, iar in cazul standului ClickNet premiile au constat in ceasuri Swatch. S-a castigat si un abonament gratuit Dolce, prin tragere la sorti, din cei care au depus cerere pentru acest serviciu de televiziune digitala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.