Fanii lui Gheorghe Hagi vor avea, la purtator, un autograf cu celebrul fotbalist. Vodafone Romania a lansat, ieri, in cadrul expozitiei CERF 2007, un telefon mobil de colectie semnat de Gheorghe Hagi. Terminalul, Sagem my411v, ofera utilizatorilor Vodafone Live, continut unic, care cuprinde fotografii, videoclipuri inedite cu celebrul jucator si wallpapere. "Imi face placere sa fiu alaturi de Vodafone Romania si, prin lansarea telefonului de colectie, care imi poarta numele sper ca fanii mei si toti iubitorii fotbalului sa se bucure de acest model si sa ma aiba aproape", a declarat Gheorghe Hagi, prezent la eveniment.

Telefonul Hagi este distribuit exclusiv in reteaua de magazine Vodafone Romania si ale partenerilor sai. Sagem my411v poate fi achizitionat fara abonament sau cu cartela Vodafone, la pretul de 99 dolari (fara TVA) sau la pachet cu mai multe tiprui de abonamente Vodafone, incepind cu zece dolari. Lansarea telefonului brandat cu numele marelui jucator continua parteneriatul de imagine dintre Vodafone Romania su Gheorghe Hagi, care a inclus si campania locala pentru promovarea UEFA Champions League.

In acelasi timp, pasionatii de divertisment pe telefonul mobil, in special cei care apreciaza fotbalul, se vor putea delecta cu jocul "Inscrie golurile de aur", avind ca tema golurile celebre inscrise de Hagi de-a lungul carierei sale. Noul joc este disponibil pe www.vodafone.ro/hagi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.