RTC Holding, in colaborare cu Microsoft si AMD, vor lansa pe piata romaneasca un minicomputer de 150 de euro, denumit UVPC (ultra value PC), care se adreseaza atat tinerilor, carora le ofera programe educationale, dar si marilor companii, au anuntat reprezentantii celor trei companii.

RTC, Microsoft si AMD aduc pe piata un minicalculator de 150 de euro Prin intermediul UVPC, elevii vor avea posibilitatea de a rezolva inclusiv temele la matematica. "Softul are posibilitatea nu doar de a rezolva problemele, dar ofera copiilor si modul in care s-au rezolvat acestea. Cred ca oricare dintre noi si-ar fi dorit sa aiba un asemenea ajutior, la timpul respectiv", a spus Octavian Radu, presedinte RTC Holding.

UVPC poate fi conectat la orice tip de monitor, inclusiv la televizor si este conceput in asa fel incat sa poata permite utilizatorilor accesul la internet. Acest dispozitiv are capacitatea de a oferi solutii inclusiv in zona de online-banking, in sensul unei conexiuni directe intre client si banca, pentru efectuarea de operatiuni bancare de la distanta.

UVPC urmeaza sa fie comercializat incepand cu jumatatea lunii iunie, iar pretul sau va fi de aproximativ 350 euro, in care sunt incluse un soft preinstalat de catre Microsoft si mai multe programe educationale. Produsul poate fi achizitionat si fara softul Microsoft, varianta in care pretul sau ar ajunge la jumatate.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.