Actionarii Alcatel Romania au aprobat in cadrul adunarii generale modificarea denumirii companiei in Alcatel Lucent - Romania, ca urmare a fuziunii dintre Alcatel si Lucent, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial, informeaza de NewsIn
Fuziunea intre Alcatel si Lucent s-a finalizat, in mod oficial, pe 1 decembrie 2006, dupa ce presedintele american George W. Bush si-a dat acordul, punand insa conditia ca Lucent sa-si garanteze independenta activitatilor in cadrul Apararii. In 30 noiembrie, primul consiliu de administratie ratificase noua entitate Alcatel-Lucent. Directorul de la Alcatel, Serge Tchuruk, a devenit presedintele consiliului de administratie, iar directorul american a Lucent, Patricia Russo, a fost numita director general.

Cele doua companii au decis sa fuzioneze la nivel global inca din luna aprilie 2006, noua entitate devenind unul din cel mai mari furnizori de echipamente si servicii pentru comunicatii fara fir din lume.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.