Utilizatorii serviciului Vodafone Live pot descarcat gratuit, pe telefonul mobil, clipurile video gazduite de site-ul Homemade.ro.

"Spre deosebire de alte materiale de pe portalul Vodafone Live, cum ar fi tonurile de telefon mobil, descarcarea filmelor publicate prin intermediul Homemade.ro este gratuita", a declarat, pentru NewsIn, directorul de relatii publice al Vodafone, Dina Cernahoschi.

Videoclipurile publicate pe site-ul Homemade.ro sunt realizate exclusiv de utilizatori, cu ajutorul telefoanelor mobile, al camerelor video digitale sau al aparatelor de tip webcam. Autorii clipurilor video au sansa ca realizarile lor sa fie difuzate si in cadrul emisiunii Homemade.ro de pe TVR2.

Grupul Vodafone a anuntat recent un parteneriat strategic la nivel mondial cu YouTube, un site foarte popular care permite vizitatorilor sa publice clipuri video pe internet.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.