Microsoft pregateste versiunea finala a Forefront Client Security, aplicatie destinata protectiei calculatoarelor din companii impotriva atacurilor malware.

Forefront Client Security protejeaza PC-uri si servere de atacuri spyware, virusi si aplicatii rootkit. Microsoft a anuntat produsul in octombrie 2005, iar in urma cu cateva luni a pus la dispozitie o varianta trial la adresa:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/beta/forefront/default.mspx .

Varianta finala va fi lansata in cateva saptamani, a declarat dl. Steve Ballmer, Chief Executive Officer la Microsoft. "Produsul va fi disponibil in cursul lunii urmatoare si asigura igiena, securitatea si protectia antivirus la nivelul clientului", a declarat dl. Ballmer in timpul unei prezentari in Olanda.

Forefront Client Security va avea de infruntat aplicatii de securitate ale unor producatori renumiti ca Cisco Systems, Symantec si McAfee. "Este o investitie foarte serioasa pentru noi. Suntem constienti ca de indata ce veti decide adoptarea acestor produse, ele vor deveni critice pentru indeplinirea obiectivelor companiei dvs."


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.