Ariel Costantinof, elev in clasa a IX-a, a fost exmatriculat din liceul privat bucurestean Lauder-Reut din cauza unor texte scrise pe blogul personal, la adresa http://we3d.net. stirea a starnit un val de simpatie, mii de internauti romani declarandu-si sprijinul pentru elev.
La 18 aprilie, Tova Ben Nun, presedintele organizatiei Lauder-Reut, a intrat in sala de curs, l-a anuntat ca este exmatriculat si l-a invitat sa paraseasca scoala. Ariel a fost informat verbal despre masurile luate impotriva sa, fara a primi nici o hartie oficiala din partea institutiei de invatamant.

Textul incriminator. Pe blogul lui Ariel aparea ieri urmatorul text: "in urma discutiilor de ieri (17 aprilie 2007), ca ne vedem in consiliul profesoral, azi (18 aprilie 2007) am fost exmatriculat (cica din cauza postului de ieri). Faza cea mai tare a fost ca dupa ce mi s-a spus ca-s exmatriculat si ca mi se scade nota la purtare la 4 am fost trimis acasa... iar, la poarta, nea Vasile (portarul) nu ma lasa sa plec...". Iata ce ne-a declarat ieri Tova Ben Nun, presedintele organizatiei Lauder-Reut: "Ariel este un elev foarte bun, dar trebuie sa inteleaga ca nu are voie sa-si jigneasca profesorii". Ariel este, deocamdata exmatriculat, dar inca aceasta masura nu este definitiva.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.